Vakantie job in Frankrijk

Vakantie job in Frankrijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming van Belgen. Sterker nog: de populairste vakantiebestemming ter wereld. Vakantie jobs genoeg dus… Een leuke vakantie job is animatie, hierbij ga je 2 maanden (of langer) aan de slag op de camping. Animator worden of gewoon nieuwsgierig? Meld je direct aan of vul de keuzehulp in, dan kijken we samen wat er bij jou past.


3 keer een vakantie job in Frankrijk

  • Populaire vakantiebestemming
  • Surfstranden tot schilderachtige dorpjes
  • Veel vraag naar seizoenswerkers


Dit wil ik


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!

Dit wil je lezen
Vakantie job in Frankrijk Vakantie job in Frankrijk Vakantie job in Frankrijk

Meer over vakantiewerk in Frankrijk

Vakantie job in Frankrijk

Voor ieder wat wils in Frankrijk: de Cote d’Azur, surfstranden aan de Atlantische kust, bergen, meren, rivieren, skigebieden, prachtige steden en schilderachtige dorpjes. Dikke kans dat jij er op vakantie bent geweest, want Belgen gaan er in de zomer massaal naartoe. In Frankrijk worden dan ook veel vakantie jobs aangeboden. En wij bieden je van al die jobs de allerleukste aan: animatie op een camping.

Waar is dat feestje?

Op de camping ben jij met je team verantwoordelijk voor alle leuke dingen op de camping: van miniclub met de kleintjes, tot een spetterende avondshow met dans en musical. Geen ander vakantie job die daarbij in de buurt komt.


Zelf een feestje?

Tijdens je vakantie job in Frankrijk wil je zelf natuurlijk ook wel eens ontspannen. Gelukkig zit je in het mooiste land ter wereld én heb je ‘local’ collega’s die je overal mee naartoe kunnen nemen.


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.