Zomerjob

Zomerjob

Onder een zomerjob vallen natuurlijk veel baantjes, zoals achter de bar werken, als reisleider aan de slag gaan of misschien kies jij wel voor animatie. Kortom: 'zomer jobs' zijn er in allerlei soorten en maten. Je leert in ieder geval heel veel, over jezelf én andere culturen. 


3 keer een zomerjob

  • Nieuwe plekken ontdekken
  • Jezelf ontwikkelen
  • Werken onder de zon


Dit wil ik


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!

Dit wil je lezen
Zomerjob Zomerjob Zomerjob

Meer over een werkvakantie ...

Werken in het buitenland

Vakantie jobs zijn er in alle soorten en maten: van werken in een winkel tot bedienen op een terras. Maar een zomerjob in het buitenland is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, veel nieuwe mensen te leren kennen en je talenkennis te vergroten. Daarnaast word je bruin, is er een zwembad tot je beschikking, zit je altijd op een supermooie locatie en je job is één lang feest. Op je vrije dag ga je mooie stadjes bekijken, een stuk kanoën of gewoon op het strand liggen. Hadden we al gezegd dat het ook ontzettend goed op je CV staat?

Begeleiding

Voor veel van onze animators is deze zomerjob hun eerste ‘buitenlandervaring’. En dat is niet altijd makkelijk: je zal ook situaties tegenkomen waarbij je even niet weet wat je moet doen, of gewoon een tijdelijk dipje hebt. Wij bereiden je er op voor en kunnen je er doorheen slepen als je het even moeilijk hebt. Al onze trainers, regiomanagers en ons hele kantoor is ook zo begonnen, dus wij zijn ervaringsdeskundigen. Maar weet waar je aan begint: een zomerjob in het buitenland is super leuk en waarschijnlijk wil je nooit meer wat anders. 


Bij ons kan je aan de slag als entertainer op campings in Frankrijk en Italië. Het is belangrijk dat je lang beschikbaar bent, minimaal 18 jaar oud, en dat je een goede talenkennis hebt. Vragen? Wij staan voor je klaar.


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.