Animatie

Animatie

Als je deze zomer graag iets anders wilt doen dan op vakantie gaan, dan is animatie op een camping in het buitenland echt iets voor jou. Een unieke zomer waar je minimaal 6 weken op een camping woont en werkt. Samen met je collega's verzorg jij een top vakantie voor alle gasten. Werken als animator kan in verschillende functies. Zo werk je veel met kinderen in de miniclub, maar je kunt ook sporttoernooien organiseren en iedere ochtend actief aquafun geven. Daarnaast is er 's avonds tijd voor avondspellen of een echte show. Animatie is voor iedereen! Bekijk onze vacatures en check wat het beste bij jou past.


3 keer animatie

  • De hele zomer zon
  • Ontwikkel je talenkennis
  • Ervaring voor het leven


Dit wil ik


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!

Dit wil je lezen
Animatiewerk: dit moet je weten!

Animatiewerk: dit moet je weten!

frankrijk
4 Minuten
Animatie Animatie Animatie

Meer over animatie


Miniclub

Als je houd van het werken met kinderen, dan is een animatie job deze zomer misschien wel iets dat heel goed bij je past. Binnen het animatieprogramma wordt er altijd een miniclub georganiseerd. Deze activiteit is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Jij gaat voor hen de activiteiten organiseren. Denk aan knutselen, speurtochten en verschillende spelletjes. Jij zorgt ervoor dat de kinderen de vakantie van hun leven hebben, en natuurlijk de ouders ook. Ervaring om in de miniclub te staan heb je niet nodig. Als is het natuurlijk altijd handig om vroeger weleens opgepast te hebben. 


Sport 

Sta jij het liefst de hele dag op het sportveld? Weet je over iedere sport wel iets te vertellen? Ook dan is animatie iets voor jou. Want niet alleen de kinderen, ook de volwassenen vinden het heerlijk om iets actiefs te doen op vakantie. 's Ochtends een halfuurtje aquafun en 's middags een balletje trappen bij het voetbaltoernooi vinden de gasten fantastisch. Zolang je maar een grote fan van sporten bent, heb je geen ervaring nodig. Die krijg je van ons tijdens je training. 


Show

Is op het podium staan helemaal jouw ding? Dans jij vanaf kleins af aan al voor de spiegel? Of geef je al performances onder douche sinds dat je je kan herinneren? Campings zijn altijd op zoek naar animators die het liefst heel de dag in het middelpunt van de belangstelling staan. Nieuwsgierig? 

Bij ons kan je aan de slag in de animatie op campings in Frankrijk en Italië. Het is belangrijk dat je lang beschikbaar bent, minimaal 18 jaar oud, en dat je een goede talenkennis hebt. Vragen? Wij staan voor je klaar!


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.