Animatie in 2020

Ben jij klaar voor de zomer van je leven?


Op zoek naar een leuke vakantie job voor de zomer? Wij hebben nog plekken als animator op campings in Frankrijk. Vanaf dit moment kun je solliciteren voor de zomer van 2020. Er zijn maar twee echte voorwaarden als je bij ons aan het werk wilt: Je moet voor 1 juli 2020 18 jaar zijn en minimaal 6 weken beschikbaar. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan hier of er iets is wat goed bij je past. We hebben maar een beperkt aantal plekken, dus let wel op dat je er op tijd bij bent. Ben je benieuwd naar hoe het solliciteren in zijn werk gaat? Ondanks dat we een Nederlands bedrijf zijn, kun je gewoon bij ons solliciteren. Lees hier alles over de sollicitatieprocedure. Wil je eerst meer weten over ons als bedrijf? Klik dan hier. We hebben natuurlijk ook alle informatie over werken in de animatie voor je klaargezet en hier vind je alles over werken in het buitenland. 


Er zijn nog toffe jobs in Frankrijk en Italië. Via ons kun jij de zomer van je leven mee maken. Hieronder kun je je aanmelden of kijk welke vacature het beste bij jou past. 

Breng me naar de keuzehulp Ik solliciteer meteen


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het binnen- of buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!


populair
Sportentertainer in een klein team in Frankrijk

Sportentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1810
Periode
Zomer 2023