Animatie job

Animatie job

Iets bijzonders doen deze zomer? Een animatie job op een camping in Frankrijk is de mooiste uitdaging waar je de rest van je leven wat aan hebt. Begin je dag in de miniclub, doe ‘s middags een buitenspel met alle kids van de camping en straal op de karaoke avond. Klinkt dit als iets voor jou? Dan kun je je aanmelden aan als animator of vul de keuzehulp in en kijk samen met ons wat bij jou past.


3 reden waarom je gaat voor een animatie job

  • Je overbrugt je hele zomer
  • Het is de ervaring van je leven volgens velen
  • Je stapt helemaal uit je comfortzone. Heerlijk!


Dit wil ik


Team4Animation 

Met Team4Animation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je.

populair
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2020
Animatie job Animatie job Animatie job

Meer over een animatiebaan ...

Buitenland

Bij ons kan je werken in het buitenland: Frankrijk, Italië en Spanje. De meeste campings waar wij animatie jobs hebben zijn in Frankrijk, omdat daar veel Nederlanders en Vlamingen op vakantie gaan. Je krijgt hier te maken met alle nationaliteiten. Natuurlijk veel Nederlanders en Fransen, maar ook toeristen uit Duitsland, Denemarken en Engeland bijvoorbeeld.


Profiel animatie job

Veel mensen kiezen voor een animatie job om de lange zomer tussen examens en een nieuwe studie te overbruggen. En dat zijn niet alleen mensen die Frans of iets met kinderen gaan studeren. Studenten geneeskunde, internationale betrekkingen, University College: van alles en nog wat!


Selectie

Omdat je geen vakken gaat vullen of mensen bedienen, maar echt iets speciaals gaat doen, hanteren wij een strenge selectie. Zo voorkomen we ook dat jij ergens aan begint wat je niet aan kunt. Nemen we je aan? Dan weet jij dat je geknipt bent voor een animatie job in het buitenland. Een animatie job vraagt iets van je: je leert uit je comfort zone te stappen, mensen enthousiast te maken, improviseren en dat allemaal in het buitenland. Al je voorgangers kunnen het je vertellen: als je dit gedaan hebt, kan je alles aan.