Animatie in het buitenland

Animatie in het buitenland

Als je het aan ons vraagt is animatiewerk natuurlijk het leukste wat je je maar kunt bedenken. Je staat een zomer lang op de camping (of in een hotel) en 2 maanden lang gaat het alleen maar om animatie, recreatie en entertainment. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Lijkt het jou ook wel tof om te werken in een animatieteam, of juist in je eentje de animatie op een camping doen? Dan bieden wij een mooie kans. Wij houden rekening met je wensen en voorkeuren voor de zomer. 

3 keer animatie in het buitenland

  • Je hebt dé zomer van je leven
  • Je bent het middelpunt van de camping
  • De ultieme zomerbaan is van jou


Dit wil ik


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!

Dit wil je lezen
Animatie in het buitenland Animatie in het buitenland Animatie in het buitenland

Meer over animatiewerk in het buitenland

De job

Een zomer animatie is een ontzettend mooie ervaring om op te doen. Je leert veel mensen kennen en bent het middelpunt van de camping. Kinderen zien je als grote held, de jongeren willen allemaal je beste vriend zijn en ouders zijn je eeuwig dankbaar omdat jij van de camping een feest maakt. Heel tof, maar niet heel makkelijk. Animatie is geen hogere wiskunde maar wel hard werken. Daarom kan je bij ons terecht: wij helpen je van begin tot het eind. Eerste kijken we of je past bij het werkt, daarna gaan we je 4 dagen trainen om alle ins en outs van werk te laten zien en doen. Tijdens de zomer helpen we je met je programma. We proberen er alles aan te doen zodat jij de zomer straalt. 

Wat voor jou?

Voor veel mensen klinkt animatiewerk op een camping als de ultieme zomerbaan, en dat vinden wij ook. Iedereen op kantoor heeft bij ons het werk gedaan en is er verslaafd aan geraakt. Het is een fantastisch gevoel als je honderden mensen een geweldige vakantie kunt geven. Ook kom je erachter waar jouw kracht ligt. Misschien ben je wel een ster met kinderen of een pro in het organiseren van sporttoernooi. Of is het podium wel de plek waar je echt thuis hoort. Aan de hand van een online gesprek gaan wij kijken naar wat de beste match is. 

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.