Corona update & veelgestelde vragen

Corona update & veelgestelde vragen

4 Minuten
02 Jun 2020

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je vragen hebt over jouw werk bij TeamAnimation deze zomer. We geven je daarom graag een update over onze verwachtingen en aanpak. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Kan ik aan het werk deze zomer?

Binnen de huidige richtlijnen is dat zeker mogelijk! We gaan ervan uit dat we deze zomer gewoon aan de slag kunnen op de campings en vakantieparken. We zullen dus op de achtergrond verder gaan met de voorbereidingen voor de zomer en de door jullie opgegeven beschikbaarheid is daarbij leidend in het maken van een planning. Mocht er door overmacht toch een wijziging komen in je beschikbaarheid, laat het ons dan weten, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Animatie in welke vorm dan ook!

We merken dat gasten van campings en vakantieparken op zoek blijven naar vermaak, in welke vorm dan ook. Hier kunnen wij natuurlijk veel in betekenen. Zo hebben we bijvoorbeeld al een “anderhalve meter programma” ontwikkeld en zelfs een online entertainment kit. Tijdens de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren zien we al dat we prima animatiewerk kunnen doen op afstand. Uiteraard zorgen we ervoor dat je alle informatie krijgt die nodig is om veilig te kunnen werken deze zomer en krijg je van ons een protocol waarin alle richtlijnen uitgebreid staan uitgelegd. Jouw gezondheid en die van de gasten staat voorop en we zijn ervan overtuigd dat we er samen alsnog een feestje van kunnen maken deze zomer!

Stel... in Nederland kan het allemaal wel, maar in het buitenland niet. Wat dan?

We gaan ervan uit dat je deze zomer gewoon aan de slag gaat in de weken die je hebt opgegeven. We werken zowel in Nederland als daarbuiten, dus er is een kans dat we je inplannen in Nederland, als dat bijvoorbeeld in Frankrijk niet kan. Wanneer we je in Nederland inplannen zijn de voorwaarden natuurlijk hetzelfde. Zie je dit écht niet zitten, bel ons dan even op.

Hoe zit het met de training?

We willen jou zo goed mogelijk voorbereid naar de camping laten gaan en tegelijkertijd jouw gezondheid waarborgen. Daarom gaan we de live trainingen die gepland stonden in juni omzetten naar een online training. Daarnaast krijg je een individueel gesprek om alles te bespreken wat je hebt geleerd in het weekend van 13 en 14 juni op locatie.

Na 1 juni ontvang je meer informatie over de online training en zullen we ook contact met je opnemen om een persoonlijk gesprek in te plannen. Ook de meerderejaarstraining wordt omgezet naar een online training.

Je aanmelding voor de training blijft in alle gevallen staan. Het is dan ook niet mogelijk om je af te melden voor deze training.

Opfriscursussen

Voor de opfriscursus komt er een online cursus ter vervanging van de geplande cursussen. Heb je je opgegeven voor een van onze opfriscursussen? Dan kun je aansluiten op 20 mei, 27 mei en 9 juni van 19:00 tot 21:00. Je ontvangt hierover alle informatie via de mail.

Kan ik mijn reis al boeken?

Als je definitief gematcht bent aan een camping, wil je natuurlijk het liefst meteen je reis boeken. Toch raden we je aan om hier nog even mee te wachten tot je groen licht krijgt vanuit ons. We nemen contact met je op zodra je kunt gaan boeken.

Stay home, smile together

We staan ook nu met een hele grote glimlach voor je klaar. Bel ons gerust als je vragen hebt, maar natuurlijk ook wanneer je twijfels hebt over wat dit allemaal voor jou betekent. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we heel veel gasten een fantastische zomer kunnen bezorgen samen met jou.

Ondertussen staan we niet stil en zijn we erg dankbaar voor jullie hulp. Vind je het leuk om ons te helpen bij een van onze initiatieven zoals Knutseljuffen, de Verhalenclub of live-entertainment? Laat het ons dan zeker weten. We kunnen je hulp goed gebruiken! Ook staan we altijd open voor andere creatieve ideeën, dus deel deze vooral.

Wil je even contact met ons? Dan kun je ons doordeweeks bellen van 09:00 tot 17:00 op ons algemene telefoonnummer (+31850298885) of natuurlijk reageren op deze mail.

Ondanks alles hebben we er ontzettend veel zin in en gaan we er een fantastisch seizoen van maken!

Over de blogger
Jeroen Fermont
Jeroen Fermont

Hoi, ik ben Jeroen. Mede-Eigenaar van TeamAnimation. Wat begon als een simpele zomer eindig de in een échte verslaving. Nu ben ik zo'n 24/7 bezig om TeamAnimation met fantastische collega's beter te maken.

alle blogs van Jeroen
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2020