Dit is belangrijk als je aan de slag gaat als entertainer

Dit is belangrijk als je aan de slag gaat als entertainer

2 Minuten
07 Oct 2021

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als entertainer? Dan zijn de volgende dingen belangrijk om rekening mee te houden.

Mensenmens

Natuurlijk is het hartstikke belangrijk dat je een echte kindervriend bent. Je bent ze immers de hele dag aan het entertainen. Ze zullen je zien als hun held! Je vindt het leuk om creatieve activiteiten en spelletjes te organiseren. Daarnaast durf je verantwoordelijkheid te nemen over deze doelgroep. Naast dat je kinderen vermaakt is het belangrijk om de tieners en volwassenen op de camping ook niet te vergeten. Je bent de hele dag bezig met mensen. Enthousiasme om anderen te vermaken is dan ook iets wat je in je moet hebben.

Organisatietalent

Als entertainer ga je activiteiten organiseren voor de gasten op de camping. Het is dan ook belangrijk dat je hier verantwoordelijkheid over durft te nemen. Van armbandjes maken, een volleybaltoernooi organiseren tot aan een quiz in elkaar zetten. Jij neemt de leiding er wel over!

Flexibele houding

Een dag als entertainer is nooit hetzelfde. Elke dag organiseer je andere activiteiten en de gasten zijn ook niet altijd hetzelfde. Daarnaast kan het zo zijn dat je een wateractiviteit had gepland, maar het plots begint te regenen. Het is belangrijk dat je dan weet te schakelen. Je werkt volgens een animatieprogramma, maar kinderen zien jou de hele dag als hun beste maatje. Geloof mij, ze laten je niet snel met rust! Hou er rekening mee dat je flexibiliteit als entertainer op de proef wordt gesteld.

Denk jij dat je het in je hebt om entertainer te worden? Solliciteer dan snel op een van deze vacatures.

Over de blogger
Dionne Vollenberg
Dionne Vollenberg

Hi! Mij naam is Dionne en ik ben recruiter bij TeamAnimation. Stel mij al je vragen over animatiewerk en werken op de camping! Tot snel!

alle blogs van Dionne
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1810
Periode
Zomer 2023