Een Gewone Werkdag

Een Gewone Werkdag

Hoi.

Ik heb bedacht dat het leuk is om verslag te doen van mijn dagactiviteiten. Volgens mij is dat niet echt een origineel blog-idee, maar dat maakt niet uit yes.

 

07.55: Wekker

08.15: Opstaan met stress omdat ik te lang heb gesnoozed.

08.30: Joggen; 20, 30 of 40 minuten (in het laatste geval: nog meer stress, omdat ik daarna moet douchen/eten).

09.45: Miniclub openen. De miniclub is een hok zonder ramen, dus het is belangrijk dat die niet pas om 10.00 wordt geopend. Dan worden de kindjes namelijk vergast.

10.00: Miniclub = knutselen & spelletjes. Ik zit daarna altijd onder de verf/lijm/bloedkrassen (het laatste komt door doornplanten, niet door kinderen).

12.00: Zooi opruimen & verf van mijn gezicht vegen.

12.30: Lunchen = gratis sandwich als de baas er niet is.

13.15: Hoewel ik deze tijd officieel vrij ben, moet er altijd wat gedaan worden. Een nieuw programma maken, miniclub voorbereiden, cadeaus voor de Bingo zoeken, liedjes downloaden, maar ook kleren wassen of boodschappen doen.

15.30: Sporttoernooi, zoals voetbal, volleybal, badminton of jeu de boules. Ik faal in al deze categorieën, maar heb wel ontdekt dat oefening inderdaad kunst baart.

18.30: MINIDISCO, mijn eeuwige favoriet. Hoewel mijn collega’s gek worden van de openingstune “Papa Pinguïn” en vinden dat ik veel te enthousiast meezing, zijn de kindjes zo onder de indruk dat sommigen vergeten te dansen. Zij staren me gewoon met open mond aan.

19.00: Avondeten = pizza, friet of salade. Ik word hier een beetje dik oeps.

21.00: Avondprogramma zoals karaoke, bingo, talentenjacht of Miss & Mister Mas de Champel.

23.00: Opruimen en chillen met collega’s.

00.45: Slapen. Ik val rond deze tijd in een soort coma, want ik word moe van Frans praten.

 

Ik heb op zaterdag heel de dag en op zondag tot 18.00 vrij! Dus dan doe ik ook nog andere dingen. Vandaag ben ik bijvoorbeeld verbrand.

Over de blogger
Liz Zoetekouw
Liz Zoetekouw

Yoooo ik ben Liz en ik ging deze zomer als Rio de Janeiro oftewel Regio-In-Opleiding (de Janeiro) door Frankrijk crossen. Hier ging ik leren hoe ik met boze campingbazen, verdrietige medewerkers en razende wegpiraten moest omgaan, maar ik werd ook als troubleshooter ingezet op een paar campings. Vorige zomer was ik animatrice op Mas de Champel, en ook daar heb ik blogs over geschreven.

alle blogs van Liz
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1810
Periode
Zomer 2023