Entertainer worden? Bel mij! Zo gaat een sollicitatie

Entertainer worden? Bel mij! Zo gaat een sollicitatie

2 Minuten
05 Nov 2021

Heb jij altijd al entertainer willen worden maar heb je geen idee hoe een sollicitatie er uit ziet? No worries! In deze blog neem ik je mee in hoe onze sollicitatie er uit ziet en zie ik je (hopelijk) snel bij het sollicitatiegesprek.

Stap 1:

Je leest onze vacature en bent helemaal ready om aan de slag te gaan. Je vult je sollicitatie in, en dan? Dat is waar ik en de andere recruiters aan pas kom. Wij gaan je zo snel mogelijk een vragenlijst sturen om je beter te leren kennen.

Stap 2:

Je hebt de vragenlijst ingevuld, spanneeeend! Nu wacht je op het mailtje om jezelf in te gaan plannen om met ons te bellen. Tijdens dit telefoongesprek kletsen we gezellig even om te ontdekken of wij een match zijn en wie jij nu bent. Voelen wij de match? Dan plannen we meteen samen een sollicitatiegesprek in.

Stap 3:

En dan….. het sollicitatiegesprek. Je maakt jezelf klaar om naar ons kantoor te komen of om ons online te zien. Hoe TOF! In dit sollicitatiegesprek gaan we ons verdiepen in jouw ervaringen en voorkeuren. Hoe eerlijker je bent, hoe betere match wij voor je kunnen vinden. Win-Win toch?! Daarnaast beantwoorden we met liefde al je vragen over dit werk. Liever meer weten over onze eigen ervaring? Gewoon vragen! Alles kan en mag <3

Nu je alle stappen van de sollicitatie hebt afgerond, is het nog even afwachten op de uitslag. We bellen je binnen twee werkdagen op of je bent uitgenodigd voor onze training.

Hoe makkelijk is dit proces! Als het altijd zo makkelijk ging had ik echt al 100 keer gesolliciteerd want entertainer zijn is echt de tofste baan EVER. Stuur ons nu snel een mailtje via hallo@teamanimation.nl, een belletje op 085-0298885 of solliciteer via de website. Ik hoop je snel te zien en spreken!

Liefs,

Meaghan

Over de blogger
Meaghan van Winkel
Meaghan van Winkel

Hi! Ik ben Meaghan en ik ben de stagiaire op de recruitment afdeling! Mij kan je alle vragen over animatiewerk en werken op de camping stellen.

alle blogs van Meaghan
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1810
Periode
Zomer 2023