De training van TeamAnimation

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voordat je naar de leukste training komt!

Je hebt jouw gesprek gehad om aan het werk te gaan in het buitenland. Je gesprek was een succes en je hebt nu erg veel zin om aan de slag te gaan in de zon. Wij ook met jou, dus LET'S GO! 

De training is nu de volgende stap! Vet veel zin in. De training is er om te kijken of jij bij TeamAnimation past en of jij het gevoel hebt dat je dit werk echt leuk vindt. De training is dus nog een selectie. Het allerbelangrijkste is dat je altijd jezelf bent, je doet je best en na de training hoor je of je definitief bent aangenomen.

Wat kun je verwachten tijdens de training?

De training is een volle dag op een zaterdag of een zondag. Tijdens deze dag leren we je alles om te kunnen shinen op een camping of vakantiepark aankomend seizoen. Goed om te weten is dat onze trainers zelf ook ooit zijn begonnen als entertainer. Iedereen weet dus heel goed wat jij doormaakt!

Deze dag wordt je geleerd hoe je een goede entertainer bent en iedereen die aankomend seizoen voor ons aan de slag gaat volgt eerst deze training. Alle onderwerpen komen aan bod: van sport en spel tot aan EHBO en show.

Na deze dag heb je alle tips en tricks tot je kunnen nemen om aan de slag te gaan als fantastische entertainer aankomend seizoen. Het leuke is: je hoeft alleen maar op tijd te zijn en de rest regelen wij. We regelen je de lunch, drinken en een toffe dag! Wil je aan het einde van de dag ook blijven eten? Geen probleem, maar geef het wel ruim van te voren aan.

Heb je bijzonderheden of allergieƫn? Laat het ons weten!

De training van TeamAnimation
De training van TeamAnimation

Wat moet jij doen?

Lekker jezelf zijn! Het is voor jou belangrijk dat je echt het gevoel hebt dat dit werk het helemaal voor jou is aankomend seizoen. Zie jij jezelf al helemaal shinen in Frankrijk tussen de campinggasten? Dan komt het zeker goed!

Tijdens de training proberen we je zoveel mogelijk te leren, dus zorg ervoor dat je van te voren goed bent uitgerust. Er gebeurt veel en je wilt echt niets missen.

Belangrijk om te weten is dat alle informatie die belangrijk is voor jouw training een week van tevoren wordt gestuurd per mail. Lees alles goed door en kom voorbereid naar de training. Ken jij het nummer 'Ritmo Vuelta' helemaal uit je hoofd? Dan weten wij genoeg.

De training van TeamAnimation

Alles over Covid-19!

De ontwikkelingen rondom het coronavirus veranderen per week. Wij houden onze oren en ogen dan ook goed open en zorgen ervoor dat de training altijd binnen de maatregelen van de overheid valt.

Wat de situatie rondom jouw training precies zal zijn, kunnen we nu nog niet voorspellen, maar we hebben de mogelijke scenario's wel voor je uitgewerkt in onderstaande routekaart. In alle gevallen gaat de training door: kan het niet offline? Dan zijn we er online! Wat tijdens jouw training de situatie is, sturen we je uiterlijk een week van tevoren per mail.

Heb je nu nog een brandende vraag? Stel ze vooral! Stuur een DM via Instagram, bel naar 085 029 8885 en mailen mag natuurlijk ook via hallo@teamanimation.nl.

De training van TeamAnimation

De laatste praktische dingen

  • Het adres dat je zoekt op 9292 of instelt op maps is afhankelijk van de voorkeurslocatie die jezelf opgeeft. Lees je mail goed door, want daar vind het adres.
  • De training duurt van 's ochtends 09:00 uur tot 's avonds 18:00 uur! Wees op tijd, want we hebben heel veel zin om je weer te zien!
  • IK HEB STRESS! Wat neem ik mee? Pas de soucis! De paklijst vind je in je mail die we een week van tevoren naar je opsturen. Hier staat alles in wat je nodig hebt.
  • De online training LEIQ. Zorg ervoor dat je de online training hebt afgerond voordat je naar de fysieke training komt. 
  • Laatste ding: we vragen je eenmalig 29,- euro te betalen. 
De training van TeamAnimation


Join the Smile

Heb jij nu ontzettend veel zin om te werken in de zon? En doe jij niets liever dan werken in de zon aankomend seizoen? Solliciteer dan nu snel!