De training

Alle informatie die jij moet weten, voordat je naar de gezelligste animatietraining gaat.

Na een positief bericht bij intake of sollicitatiegesprek krijg het de uitnodiging voor de training. Superleuk natuurlijk, maar wat kan je verwachten bij de training? Hieronder lees je alles wat je moet weten van de locatie tot corona updates. 

Wat kun je verwachten tijdens de training?

Tijdens de training wordt je door onze trainers opgeleid en gecoacht tot entertainer bij TeamAnimation. Dat betekent dat iedereen die voor ons in binnen- en buitenland aan de slag gaat bij deze training komt trainen. 

Tijdens dit weekend leer je alles over entertainer zijn, TeamAnimation & TOP-Recreatie, sport, spel, knutselen, shows, presenteren, dans, minidisco, tochten, creatief denken en nog veel meer. Na dit weekend heb jij alle kennis in huis om in de zomer te knallen op een camping of vakantiepark. 

De training wordt volledig door ons verzorgd, dat betekend van eten, drinken, slapen tot sporten en dansen. Tijdens de disco aan het einde van de dag worden er €1,- gerekend voor de (alcoholische)drankjes. Zijn er bijzonderheden of allergieën stuur ons dan een bericht!

De training
De training

Wat moet jij doen?

We verwachten van jou dat je lekker jezelf bent, goed je best doen en laat zien dat jij een fantastische entertainer bent. Daarnaast ben jij goed voorbereid en heb je de online LEIQ-training met succes doorlopen en kan jij het minidisco dansje van Ritmo Vuelta al dromen (en misschien de rest ook al). 

Het zullen lange dagen worden, want we willen jou zoveel mogelijk leren, dus zorg dat je genoeg geslapen hebt, dan kunnen we knallen in het weekend! Als allerlaatste, zorg dat je de mail over de training goed hebt doorgelezen en je de juiste spullen van de paklijst bij je hebt.

De training

Alles over Covid-19!

Wij zorgen ervoor dat de accommodatie aan alle richtlijnen van het RIVM voldoet en dat er voldoende hygiënische middelen aanwezig zijn. Wel moeten wij aan jullie vragen om tijdens de training ook de maatregelen in acht te nemen, goed handen wassen en afstand houden. Dit betekent ook dat wanneer je klachten hebt, hoesten, verkoudheid, koorts, dat je thuis blijft. Specifieke richtlijnen worden in de mail voor de training gecommuniceerd.

Heb je nu nog een brandende vraag? Stel ze vooral! Stuur een DM via Instagram, bel naar 085 029 8885 en mailen mag natuurlijk ook via hallo@teamanimation.nl.

De laatste praktische dingen

  • De training vindt plaats op kampeerboerdij in Appelscha. (Adres: Wester Es 3, 8426BJ in Appelscha) 
  • De 1,5 dag training duurt van 19:30 uur tot 17:00 uur de volgende dag. 
  • Je ontvangt een week voor de training een mail met alle informatie en een paklijst voor de training. 
  • Naast de fysieke training hebben wij ook een onlinetraining genaamd LEIQ, die je voor het weekend moet hebben afgerond. 
  • Kosten van onze animatietraining zijn eenmalig €15,-. 
De training


Join the Smile

Heb jij nu ontzettend veel zin om te werken in de zon? En doe jij niets liever dan werken in de zon aankomend seizoen? Solliciteer dan nu snel!