TeamAnimation Experience

TeamAnimation Experience

Lees alle verhalen van de collega's die jou voorgingen

"MISSCHIEN BEN IK OOIT WEL EIGENARESSE VAN EEN CAMPING"

De 21 jarige Fenna studeert aan de PABO en droomt ervan om ooit te wonen en te werken in Frankrijk. Die droom is ontstaan nadat zij haar eerste zomer heeft gedraaid als entertainer op een camping in dit Zuid-Europese land.

Lees haar verhaal


TeamAnimation Experience


“Ik ben fan geworden van animatiewerk!”

Rosalie de Vries is 20 jaar en woont sinds kort op kamers in Zoetermeer. Afgelopen zomer draaide ze haar eerste animatie seizoen op een TeamAnimation camping in de Ardèche. Dat was zo’n groot succes dat ze niet kan wachten op de zomer die komen gaat. Dan gaat ze namelijk opnieuw vol enthousiasme aan de slag als entertainer in Frankrijk.

Lees haar verhaal


TeamAnimation Experience


“Het is zoveel meer dan alleen knutselen met kinderen!”

Iedereen die denkt dat de miniclub draait om knutselen met kinderen heeft het mis volgens Anne (20): “Het is zoveel meer!” Natuurlijk knutsel en kleur je, maar het draait vooral om het samenbrengen van kinderen. Anne: “De miniclub is echt een activiteit. Het is een manier om vrienden te maken en gebruik te maken van de faciliteiten op de camping.”

Lees haar verhaal


TeamAnimation Experience


“Je bent bijna beroemd daar. Ze willen allemaal met je op de foto!”.

“Je moet hard werken volgens Julliëtte (19), maar je krijgt hier echt alles voor terug van de mensen en kinderen op de camping”. Een goed voorbeeld is het moment na de show, wat volgens Juliette een van de beste momenten van de week was. Wanneer de show erop zat, dansten entertainers uit de show de minidisco met het publiek. Alle kinderen deden dan heel blij mee. 

Lees haar verhaal


TeamAnimation Experience


“In het begin Google Translate, maar aan het eind sprak ik vloeiend Frans.”

Sven (20) vertelt dat de sportactiviteiten er voor hem echt tussenuit sprongen. Elke avond stond er iets nieuws op het programma onder zijn leiding. Sven: “Elke maandag organiseerde ik bijvoorbeeld een voetbaltoernooi.” Toch was het de combinatie tussen deze sportactiviteiten en de overige activiteiten wat het voor hem zo leuk maakte.

Lees zijn verhaal
TeamAnimation Experience

Wall of Fame

Benieuwd wat Tamara, Nina, Laurens en Thieme hebben bereikt na een zomer animatiewerk? Check hun videos. 

Wall of Fame