Functies

Functies bij TeamAnimation

Hieronder kun je alle functies voor de zomer bij TeamAnimation bekijken. De zomer van je leven is nu erg dichtbij! Je kunt zelfs deze zomer nog aan de slag als invaller! Voel je de zomerkriebels al?

Entertainer

We hebben ieder jaar een beperkt aantal werkplekken op campings in Frankrijk. Animatiewerk is het organiseren van activiteiten voor alle campinggasten. Voor kinderen organiseer je bijvoorbeeld een miniclub. De jongeren komen op een sporttoernooi en ‘s-avonds heb je een karaoke voor de volwassenen. Wil je meer weten over de campings en de animatieprogramma's? Check dan de vacatures. 

Naar de vacatures
Functies
Functies

Invaller

We doen er alles aan om de zomer voor iedereen een geweldige ervaring te maken, maar er wordt wel eens iemand ziek, het werk bevalt niet of een entertainer heeft last van heimwee. Daarom zijn we elk jaar op zoek naar een aantal invallers met wie we goede afspraken maken. Je gaat dus gewoon aan de slag als entertainer, maar voor een kortere periode. De aanvullende voorwaarden zijn dat wij jouw reis naar de camping betalen. Verder krijg je van ons de garantie dat wij je op een camping gaan plaatsen en je dus gewoon salaris krijgt vanaf de dag die wij afspreken. Hiervoor tekenen we een intentieverklaring. Wil je dit? Solliciteer en geef het aan tijdens het gesprek!

Solliciteren

Trainer

Weet je nog? Janken: maar je moest toch echt naar huis, de training duurde maar drie dagen. Ga jij ons helpen deze super memorabele dagen te organiseren voor nieuwe animateurs? Je wordt door ons opgeleid en gecoacht om onze training te kunnen en mogen geven. Je gaat werken in ons übergezellige team van trainers en regiomanagers - samen helpen we elkaar om drie extreem intensieve dagen door te komen. Daarnaast ben je het grote voorbeeld voor alle entertainers. Helemaal wat voor jou? Mail dan nu naar superleuke collega Luc via luc@teamanimation.nl!  

Functies
Functies

Regiomanager

Als je de nodige zomers er op hebt zitten en je echt klaar bent voor de ultieme uitdaging, kan je aan de slag als regiomanager. Je moet een olifantenhuid hebben, supergoed Frans spreken en vooral niet teveel hechten aan vrije tijd. Dan krijg je van ons een ervaring waar je bergen mee kan verzetten. Je bent ons visitekaartje, probleemoplosser en sociaal werker in Frankrijk. Dat is dus met de animateurs, maar ook veel met campingbazen praten. ’s Ochtends op tijd je bed uit, tent inpakken, matje oprollen en bellen met het kantoor wat er vandaag moet gebeuren. Als je klaar bent op de camping waar je geslapen hebt, je bezoek goed afsluiten en in de auto. Na deze zomer heb je ontzettend veel geleerd over mensen, jezelf, Franse campingbazen, arbeidsverhoudingen en problemen oplossen: daar heb je de rest van je leven wat aan. Lijkt dit je wat? Mailen naar jeroen@teamanimation.nl is the way to go!


Vacatures op kantoor

Werken op het leukste kantoor van Nederland (vinden we zelf)? Check dan onze vacatures en stageplaatsen.