Wanneer je in België woont

Ik woon in België, kan ik mij aanmelden?


Ook als je niet in Nederland woont of geen Nederlandse nationaliteit hebt, kun je bij ons animatie komen doen. Het sollicitatieproces gaat alleen iets anders in zijn werk. Iedereen die bij ons solliciteert en in Nederland woont, wordt namelijk gevraagd om bij ons langs te komen op ons kantoor in Woerden. Woerden ligt een kwartiertje met het openbaar vervoer van de stad Utrecht af. 


Wij snappen natuurlijk dat vanuit België (of misschien wel vanuit Frankrijk of Duitsland) het lastig is om heen en weer te reizen naar ons kantoor. Dit verwachten we ook helemaal niet. In de huidige tijd is langskomen op een kantoor misschien wel een beetje ouderwets? Je kan daarom bij ons solliciteren via Skype of FaceTime. Geen lange ritten naar Nederland dus. 


Na dit gesprek hoor je binnen 2 werkdagen of je bent aangenomen voor de job. Aangenomen? Dan mag je de intentieverklaring online tekenen. Uiteindelijk word je uitgenodigd voor de training in Nederland. 

Solliciteren


Animatietraining


De animatietraining bestaat uit vier delen: een e-learning, een praktijktraining, een terugkomdag en begeleiding tijdens het seizoen. Je krijgt eerst thuis online modules waar je alles over het doen van animatie leert. Denk hierbij aan de miniclub, sporttoernooien, cultuurverschillen, shows en werken in het buitenland. 

We vertellen je alles over de training tijdens het Skype gesprek. Het praktijkgedeelte vindt plaats bij ons op de trainingslocatie in Appelscha (Friesland). 


Papierwerk


Als je wordt aangenomen, krijg je van ons een intentieverklaring. In deze verklaring beloven wij dat jij, in de door jouw aangegeven periode, als animator op een camping gaat werken. Andersom beloof jij dat jij de aangegeven periode vrijhoudt. Verder krijg je een leerovereenkomst voor de training en begeleiding. Op het moment dat wij een match, krijg je je arbeidscontract. Je komt op Frans contract te werken, daarom regelen wij de rest zodat jij legaal in Frankrijk aan het werk kan. Alle andere voorwaarden hebben we hier voor je neergezet. 

Er kan geen zomer tippen aan een zomer animatiewerk bij TeamAnimation!
Door TeamAnimation word je super voorbereid op de zomer van je leven!
"De zomer van je leven." Ik dacht dat is overdreven. Nu ben ik een avontuur rijker, heb ik vrienden voor het leven gemaakt en ben ik begonnen aan mijn volgende jaar. Geen zomer zo vet als bij TeamAnimation.
Oost, west, op de camping voel ik me het best!
Een leukere zomerbaan vind je niet!
Kom je in de ochtend op het voetbalveld, staan er weer 30 kids te wachten om met jou te voetballen
Na de training voel ik me nu letterlijk een animatrice in vlees en bloed en ik kan niet wachten op de zomer!
Tijdens de training staan ze zelfs in de vrieskou voor je klaar
Lachen voor de foto Sterre
Vrije tijd van een animator Luc
Leuke animatie lach Demi
Animatrice Team4Animation Kikki
Strike a pose Manon
Cool doen voor de foto Wout
Lachen voor de foto met de animatrice Debby
Foto met de animateur Bram