Invaller

Werken als invaller in de zomer van 2022

Wil je graag een zomer als entertainer werken, maar ben je maar kort beschikbaar? Dan is het soms mogelijk om als invaller aan de slag te gaan. Hiervoor heb je bij voorkeur al wat ervaring met animatiewerk en spreek je een aardig woordje Frans. Ga jij nog aan de slag als invaller? 


3 keer werken als invaller 

  • Wij regelen je heenreis
  • Je spreekt een woordje Frans
  • Je bent toe aan een uitdaging


Dit wil ikTeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!


Dit wil je lezen
Het leven als invaller

Het leven als invaller

campingleven
4 Minuten
Invaller Invaller Invaller

Meer over het werken als invaller

We doen er alles aan om de zomer voor iedereen een geweldige ervaring te maken, maar er wordt wel eens iemand ziek, het werk bevalt niet of een animateur heeft last van heimwee. Daarom zijn we elk jaar op zoek naar een aantal invallers met wie we goede afspraken maken. Je gaat dus gewoon aan de slag als animateur, maar voor een kortere periode op een camping dat een verrassing blijft tot (ongeveer) een week van tevoren. 


De aanvullende voorwaarden zijn dat wij jouw reis naar de camping betalen. Verder krijg je van ons de garantie dat wij je op een camping gaan plaatsen en je dus gewoon salaris krijgt vanaf de dag die wij afspreken. Hiervoor tekenen we een intentieovereenkomst.


Als je als invaller wordt ingeschreven betekent dit dus dat je zeker weet dat je op een camping gaat werken. Wij weten uit ervaring hoeveel invallers we nodig hebben. Als invaller moet je wel een aardig woordje Frans kunnen spreken, omdat je midden in het hoogseizoen begint en je dus weinig tijd hebt om rustig te wennen. Om deze reden moet je ook een flink flexibele instelling hebben.


Meer weten? Bekijk dan onderstaande video om een beter beeld te krijgen van het werken als invaller.