Meer over animatie

Meer over animatiewerk

Denk jij dat animatie jouw roeping is voor de zomer van 2019? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2010 verzorgt Team4Animation al de animatie op meer dan 150 campings in het buitenland


Werken als animateur 

Animatiewerk is een zomerbaan die net even anders is dan alle anderen. Je woont en werkt namelijk op een camping voor minimaal 6 weken. Dit betekent naast hard werken, een heel fijne sfeer van werken. Al je gasten zijn namelijk op vakantie en zij willen vooral kunnen genieten. Als entertainer zorg jij ervoor dat hun vakantie nog een beetje beter wordt.  


  • Minimaal 6 weken wonen en werken op de camping
  • Altijd gezellige gasten
  • Een zomer weg uit Nederland


Dit wil ik


Team4Animation

Werken op de camping. Het zit in ons bloed. Met wie je ook contact hebt, iedereen heeft ervaring als animateur. We hebben alles wat je moet weten online gezet, zo ben jij helemaal voorbereid op dé zomer van je leven.

Dit wil je lezen
How I fell in love with Team4Animation

How I fell in love with Team4Animation

voorbereiding
2 Minuten
Meer over animatie Meer over animatie Meer over animatie

Werken bij Team4Animation

Recreatie kan op veel plekken, eigenlijk overal waar er vakantie accommodaties zijn. Als je bij Team4Animation gaat werken, heb je een zomerjob in het buitenland. Al jaren werken wij samen met campings in Frankrijk en Italië. Omdat we zelf ook allemaal een animatie job hebben gehad, kunnen we alles er over vertellen. Door op onze website te kijken, vind je alles over het doen van een vakantie job in Frankrijk. Maar je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de chat rechts onderin, de mail of natuurlijk de telefoon. 


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.