Vakantie job

Vakantie job

Vakantiewerk… werken terwijl je vakantie hebt, dat lijkt een vreemde combinatie. Geld verdienen, maar dan toch lekker bezig zijn in de zon: wie wil dat nou niet? Voorbeelden van vakantiewerk zijn het achter de bar staan op Mallorca, reisleider zijn of het doen van animatiewerk. Als je op zoek bent naar het leukste vakantiewerk van je leven, hebben wij de ultieme uitdaging. Je gaat in de animatie werken op een camping, verdient geld en als bonus: dé zomer van je leven!


3 keer vakantie job

  • Geld verdienen in de zon
  • Ultieme uitdaging
  • Ervaring waar je rest van je leven wat aan hebt
Dit wil ik


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!


Dit wil je lezen
Vakantie job Vakantie job Vakantie job

Meer over een vakantiewerk ...

Werken tijdens je vakantie

Vakantiewerk is een vreemd iets. Terwijl je eindelijk vakantie hebt van school of bijbaantje, besluit je dan om toch aan de slag te gaan. Inmiddels kiezen veel jongeren hiervoor, omdat het dé gelegenheid is om wat meer geld binnen te halen. Je hoeft je geen zorgen te maken om tentamens of andere zaken, daarom is je vakantie ideaal om te werken.


Kwaliteiten en ervaring

Voor dit vakantiewerk in het buitenland moet je wel wat kunnen. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor animatiewerk op een camping, moet je hard kunnen werken en vooral niet bang zijn op mensen af te stappen. Soms moet een flinke stap buiten je ‘comfort zone’ te doen. Daar staat tegenover dat je ervaring opdoet waar je de rest van je leven wat aan hebt. Je bent het stralende middelpunt van de camping en zorgt voor honderden, zelfs duizenden vakantiegangers voor een geweldige zomer. Je groeit enorm in zelfstandigheid, leert een vreemde taal en je verdient natuurlijk gewoon geld. Niet op je fietsje in de Nederlandse ‘zomer’ naar je baantje, maar ’s ochtends uit je caravan stappen, croissantje, en dan knallen: iets leuks doen met de kleintjes of juist een les aquagym geven. Dat geeft een andere dimensie aan je vakantiewerk! Je krijgt van ons maandelijks salaris en we bereiden je goed voor met onze training. Verder komen we regelmatig langs op de camping en kan je ons altijd bellen als je vragen hebt of ergens mee zit. Alles om te zorgen dat dit vakantiewerk voor jou de zomer van je leven wordt!


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.